Solenergi

Bli din egen elproducent

Låt ditt tak vara mer än skydd för väder och vind. Installera solpaneler och upptäck hur lönsamt solenergi kan vara. Sänk dina elkostnader och öka värdet på din fastighet med hjälp av solen. Vi på Takrekond satsar på förnyelsebar energi och vi ser en ökad efterfrågan på solenergilösningar från våra kunder.

Det är av största vikt att välja en seriös och kompetent partner när man köper en solenergianläggning. Självklart ska partnern vara kunnig inom solenergi, men minst lika viktigt är att välja en partner som är expert på tak. Takrekond – och Soltech kan både tak och solenergi, tillsammans skapar vi ett tryggt och kompetent team som kommer finnas kvar under hela garantitiden.

Med hjälp av solens kraft kan vi göra din fastighet mer attraktiv, billigare i drift och till en del av morgondagens hållbara samhälle.

Fördelarna med solceller är många!

Minskade elkostnader
Solceller hjälper dig att minska dina elkostnader och är dessutom värdehöjande för din fastighet och bidrar till den gröna omställningen.
Miljövänligt alternativ
Att ta vara på det naturliga solljuset är både hållbart och kostnadseffektivt. Solceller kan installeras på mark, fasader eller tak på mindre och större fastigheter.
Underhållsfritt
Vi tillhandahåller en snabb, smidig och komplett installation. Dina solceller har en livslängd på ca 20–30 år och är dessutom nästintill underhållsfria.
Lagra din solel
Genom att komplettera din solcellsanläggning med ett solbatteri kan du lagra den överskottsel som du inte gör av med och som annars går ut på elnätet.

Redo att bli din egen energiproducent?

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Våra solceller finns i flera varianter och lösningar för att passa just dina behov.

 

Kontakta oss