Vad kan vi erbjuda Er!

Tak-Rekond erbjuder kompletta lösningar för era takproblem. Vi utför såväl renoveringar, akutlagningar som nyproduktion av Papp, shingel och duk. Vi tar fram lösningar för isolering, taksäkerhet och andra förekommande takdetaljer. Vi har även produkter och system anpassade för takterasser och P-däck. Alla våra produkter är av mycket hög kvalitet och tillsammans med välutbildade och erfarna takmontörer skapar vi tak som ger både trygghet och skydd mot läckage i många år framöver. Systemsäkerhet-, egenkontroller utföres på samtliga våra projekt, allt för att tillsammans med våra produkter säkerställa en lång och bekymmersfri livslängd som motsvarar våra kunders krav och förväntningar.

Vad mer kan vi göra?

Förutom att offerera och lägga Era tak kan vi erbjuda följande:

* Takskottning, vi skottar era tak med hjälp av snöslungor, slädar och i vissa fall snöräv, Vi tar även bort istappar.

* Besiktning av Era tak inklusive fotodokumentation som visar nuvarande kondition. Ett protokoll med utlåtande fylls i och översänds till Er för att Ni som kund ska få ett underlag till underhållsplanering och kommande åtgärder.

* Underhålls/Serviceavtal, Vi besiktar och ser över Era tak, 1-2 gånger per år. Vid vår besiktning fyller vi i ett protokoll som översänds till er vid varje tillfälle.

Kontakta oss gärna med Era önskemål om offert, besiktning eller förslag på ett underhålls/ serviceavtal.