Hej!

Vi på Takrekond märker en ständigt ökande efterfrågan från våra kunder att kunna leverera både tak-och solenergianläggningar och har därför efter mer än 30 års ren takverksamhet valt att ingå i Soltech Energy koncernen och därigenom bredda vårt erbjudande med solceller.

Soltech är en svensk börsnoterad solenergikoncern med över 40 000 aktieägare och ett marknadsvärde på ca 1,5 miljarder kronor. Soltech har med Takrekond 12 st dotterbolag inom branscher som solenergi, tak och fasad. Bekanta er gärna mer med Soltech på www.soltechenergy.com

Det kommer bli oerhört spännande och inspirerande att tillsammans med Soltech erbjuda en komplett lösning, för dels tätskikt med marknadsledande livslängd, men också möjligheten att addera effektivt nyttjande av solenergi. Vi har alla ett ansvar att gemensamt bli mer hållbara för att klara klimatutmaningen och solenergi har en enorm potential och kompletterar vår gedigna kunskap inom tak. Vi tror helt enkelt att 1 + 1 faktiskt kan bli mer än 2. Det är av största vikt att välja en seriös och kompetent partner när man köper en solenergianläggning och vi känner oss mycket trygga med vårt val av Soltech som långsiktig partner.

Det känns dessutom sporrande att få möjligheten att, tillsammans med våra anställda, fortsätta utvecklingen av Takrekond – allt för att kunna fortsätta leverera affärer som genomsyras av trygghet och hög kvalitét gentemot dig som kund och samarbetspartner.

Min absoluta avsikt är att under många år framöver driva Takrekond vidare i samma anda som tidigare, med en nära service och hög kvalitet på vårt arbete – nu dessutom med solen som pålitlig medarbetare.

Vi kommer få operativ hjälp från våra systerbolag inom solenergi så om du är intresserad av en dialog hör gärna av dig till mig på 070-564 60 58 eller nisse@takrekond.se

Under hösten kommer vi byta grafisk profil så du möter oss som vanligt som Takrekond men i ny skepnad.

Med vänlig hälsning
Nisse Jansson