Vi gör allt inom tak!

Tak-Rekond är ett av sydöstra Sveriges ledande företag inom takbranschen där vi varit verksamma i över 20 år. Genom vår långa erfarenhet har vi också fått mycket stor kunskap om tak och kan erbjuda lösningar till alla sorters takproblem. Vår erfarenhet ger dig som kund ett tryggt och tätt tak i många år framöver. Vi har genom åren lagt många tusen kvm tak som är ett levande bevis för detta. Våra duktiga takläggare skapar kvalité på taken genom sin erfarenhet samt sitt stora yrkeskunnande.

Kontakta vårt kontor i Växjö för mer information om våra tjänster.

Tak

Tak

Förutom att offerera och lägga era tak erbjuder vi takskottning. Vi skottar era tak med hjälp av snöslungor, slädar och i vissa fall snöräv, Vi tar även bort istappar.

Mer information >>
Reparation & service

Reparation & service

Underhålls/Serviceavtal, Vi besiktar och ser över Era tak, 1-2 gånger per år. Vid vår besiktning fyller vi i ett protokoll som översänds till er vid varje tillfälle.

Mer information >>
Besiktning

Besiktning

Besiktning av Era tak inklusive fotodokumentation som visar nuvarande kondition. Ett protokoll med utlåtande fylls i och översänds till Er för att Ni som kund ska få ett underlag till underhållsplanering och kommande åtgärder.

Mer information >>